дзвінок
час роботи
Пн-Пт: 08:00 -17:00
RU EN
UA
меню

Ущільнення всіх видів грунту

Спеціалісти ТОВ "Корпорація Промстан" виконують ущільнення всіх видів грунту німецьким віброкатком BOMAG 213dh масою 13 і 15 тон.

Вібраційна система має п'ять режимів, що підходять під різний грунт. Відкалібрована система знижує резонансні явища при роботі і захищає від руйнування вже побудовані будівлі.

Скошені кромки гладкого вальця створюють ідеально рівну поверхню. Сам каток можна використовувати на схилах до 63 градусів.

Також, у парку компанії є віброкаток Bomag BW 135 масою 3,6 тони с віброприводом на 2 вальця, який підходе для ущільнення грунту, асфальтних робіт.

Ущільнювати грунт потрібно не тільки для дорожніх покриттів, але і при зведенні фундаментів великих будівель, щоб посилити несучу здатність грунту. Також техніка підходить для ущильнення грунту при спорудженні штучних водосховищ, дамб, спортивних майданчиків, парковок, злітно- посадкових смуг, сміттєвих полігонів  та інш.

 

Наступна новина
06 липня 2021
Триває будівництво ферми з вирощування креветок
ТОВ "Корпорація Промстан" продовжує роботи по влаштуванню бетонного фундаменту комбікормового заводу ферми з вирощування креветок. Тривають бетонні роботи з влаштування резервуарів з розведення безхребетних. Зроблені і встановлені оцинковані метало. . .
Читати докладніше
Попередня новина
14 червня 2021
Швидкомонтований ангар на Сандорі
Завершено монтаж каркасного ангару для утилізації і зберігання відходів снекового виробництва. Габарити побудованого швидкомонтованого ангара 12 * 18 * 6м Каркас виконаний з оцинкованого профілю, будівля обшите профнастилом. Також, фахівці ТОВ "Ко. . .
Читати докладніше

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і ми зробимо пропозицію,

від якої ви не зможете відмовитися!

Пн-Пт: 08:00-17:00
zavod@promstan.com.ua