дзвінок
час роботи
Пн-Пт: 08:00 -17:00
RU EN
UA
меню

Що таке сендвіч-панель

Свою назву сендвіч-панель отримала через трикомпонентної складу, адже принцип конструкції кожної панелі (облицювання - наповнювач - облицювання) нагадує звичайний сендвіч. Будівельні матеріали, створені за такою схемою, швидко завоювали популярність, оскільки саме вони дозволили робити готові стінові і покрівельні конструкції, які швидко монтуються, добре зберігають тепло, мають додаткові важливими властивостями: міцністю, високою звукоізоляцією, стійкістю до атмосферних явищ. Тільки завдяки появі на будівельному ринку сендвіч-панелей з'явилися швидкобудуюємі будівлі. Можна сміливо сказати, що саме сендвіч-панелі посприяли стрімкому зростанню кількості комерційної нерухомості та МАФів

Наповненням панелей можуть бути:


Всі види наповнювачів мають високі показники тепло- і звукоізоляції, а також володіють високим показником біологічної стійкості. Пінополістирол, пінополіуретан і базальтова вата - екологічно чисті матеріали, повністю безпечні для здоров'я людини. Вони можуть використовуватися навіть в панелях, з яких будують промислові цехи для виробництва продуктів харчування.

Сендвіч-панелі з металевою облицюванням часто застосовуються для зведення комерційних і промислових будівель різного призначення: магазинів і торгових центрів, спортивних комплексів і виробничих цехів, логістичних та складських приміщень, СТО, автомийок. Поверхня панелей може бути повністю гладкою або профільованою. При цьому виділяють спеціалізовані мелкопрофілірованние сендвіч-панелі, що володіють шуморассеівающім ефектом; вони не вимагають обробки, їх покриття не піддається впливу будь-яких атмосферних явищ. Протягом десятків років воно зберігає свій колір, зовнішній вигляд і властивості незмінними, що істотно заощаджує кошти власників будівлі на ремонтних роботах.

Следующая статья
30 липня 2018
Як укласти металочерепицю
Покрівля вважається незамінним елементом конструкції будівлі. Вона стійка до навантажень навколишнього середовища, захищає будинок від опадів, сонячних променів, температурних контрастів і іншого. Щоб вона мала привабливий зовнішній вигляд і служила. . .
Читати докладніше
Предыдущая статья
27 cічня 2014
Як зробити автомийку
Один з найбільш швидко окупаються видів малого бізнесу зараз - автомийки. На цьому ринку досить легко домогтися успіху: послуга затребувана, ринок росте, конкуренція невисока.
Читати докладніше

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і ми зробимо пропозицію,

від якої ви не зможете відмовитися!

Пн-Пт: 08:00-17:00
zavod@promstan.com.ua