дзвінок
час роботи
Пн-Пт: 08:00 -17:00
RU EN
UA
меню

Харчові ємності з нержавіючої сталі

Харчові ємності з нержавіючого металу використовуються для приготування, зберігання, змішування і транспортування різних продуктів, готової їжі і напоїв. Такі резервуари знайшли своє застосування в квасоваріння, в молочної, алкогольної (для спирту, лікеру, вина, пива), безалкогольної (для соків, мінеральної води), масложирової (для маргарину, масла і спредів, майонезу, кетчупу, соусів), кондитерської ( для топленого і згущеного молока, глазурі, шоколадної маси, джему, праліне, фісташкової пасти, сиропу, меду), борошномельної, круп'яної, хлібопекарської, крахмалопаточной, цукрової та м'ясної промисловості. Металева ємність для харчових продуктів вдасться захистити вміст від окислення, впливу вогкості, цвілі, гризунів і надовго зберегти його якості.

Особливості виробництва

Ємності з металу для харчового виробництва виготовляються на сучасному обладнанні з застосуванням нержавійки (ферритної структури марки AISI 430 і аустенітної структури класу AISI 304L, AISI 316L, AISI 321, з титаном і молібденом) і алюмінію. Тип матеріалу визначається з урахуванням класу небезпеки, експлуатаційного навантаження, кліматичних особливостей використання обладнання. Серед переважних характеристик резервуарів з алюмінію і нержавіючої сталі виділяють:

  • міцність і довговічність;
  • абсолютну герметичність;
  • виняткову стійкість до впливу корозії, UV-випромінювань, механічних пошкоджень;
  • хорошу переносимість високих і низьких температур;
  • ефектний вигляд;
  • безпеку і зручність обслуговування.

Виготовлення алюмінієвих і сталевих харчових ємностей регламентується положеннями ГОСТу. Під час виробництва здійснюється безперервний контроль якості зварних з'єднань і дуже тонка обробка поверхні виробу. При необхідності резервуар може додатково оснащуватися теплоізоляцією, різними датчиками, вимірювачами, пристроями, механізмами обігріву або охолодження, оглядовими вікнами, люками, пультом управління.

Характеристика асортименту

Ємності для харчової промисловості класифікуються за:

  • типу конструкції (резервуар відкритого типу, що функціонує без тиску, або закритого типу, експлуатований в умовах тиску);
  • наявності додаткових функцій: ємності з підігрівом (з теплообмінником) або з охолодженням (з холодильною установкою);
  • призначенню;
  • формою перетину;
  • розмірами і обсягом.

Важливо! Розрізняють горизонтальні і вертикальні ємності з різними формами днищ: рівні, конічні, еліптичні.

32

Ми працюємо для вас

Завод «Промстан» здійснює виробництво та продаж ємностей з нержавіючої сталі і алюмінію для харчової промисловості широкого спектра розмірів (від 10 до 50 000 л) в Україні. Ціна резервуара залежить від типу, конфігурації, матеріалу виготовлення та товщини стінок, а також від обсягу і комплектації конструкції. У нас ви зможете замовити виготовлення харчових ємностей стандартної або нестандартної форми. Гарантуємо нашим клієнтам:

  • оперативне виробництво резервуарів з нержавіючої сталі та алюмінію під замовлення (не порушуємо встановлені дедлайни, дотримуємося ГОСТ) по готовому технічним завданням;
  • надання послуг з проектування конструкції і розробці креслень;
  • можливість замовити додатковий сервіс (доставка і монтаж цистерн), консультацію на будь-якому етапі виконання і т. д.

Співпрацюючи з нами, ви отримуєте можливість купити металеві ємності за вигідною ціною від виробника. Доставка цистерн здійснюється в будь-яке місто України (Київ, Миколаїв, Херсон, Запоріжжя, Харків та ін.).

Следующая статья
15 квітня 2020
Накопичувальна ємність
Металева накопичувальна ємність використовується для води, збору стоків і зливів, зберігання промислових відходів, продуктів харчової, фармацевтичної, хімічної та нафтової індустрії, для каналізації. Герметичний резервуар являє собою наземну або. . .
Читати докладніше
Предыдущая статья
14 квітня 2020
Який матеріал використовують для виробництва профнастилу
Профільований лист широко використовується в будівельній сфері. Популярність матеріалу пояснюється наявністю цілого спектра позитивних характеристик: підвищений експлуатаційний ресурс, доступна ціна і простота установки. Вибір металу для профнастилу. . .
Читати докладніше

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і ми зробимо пропозицію,

від якої ви не зможете відмовитися!

Пн-Пт: 08:00-17:00
zavod@promstan.com.ua