дзвінок
час роботи
Пн-Пт: 08:00 -17:00
RU EN
UA
меню

Накопичувальна ємність

Металева накопичувальна ємність використовується для води, збору стоків і зливів, зберігання промислових відходів, продуктів харчової, фармацевтичної, хімічної та нафтової індустрії, для каналізації. Герметичний резервуар являє собою наземну або підземну конструкцію. Оснащення її спеціальним датчиком дозволяє контролювати рівень наповненості.

Виготовлення накопичувальних ємностей

Виробничий процес передбачає застосування сучасного обладнання, якісної сировини та інноваційних технологій. В основі виробів - нержавіюча сталь, алюміній і його сплави, чорна сталь. Технологія виробництва передбачає розкрій листового металу на заготовки відповідно до робочих креслень, вальцювання і зварювання елементів майбутньої ємності, антикорозійну обробку поверхні готової конструкції. Для зручності експлуатації до резервуару приварюють горловину. За бажанням клієнта ємність, виготовлення якої здійснювалось на замовлення, може додатково комплектуватися:

  • вимірювальним датчиком;
  • вентиляційної арматурою;
  • перемішуючим механізмом;
  • миючими елементами;
  • сорочкою обігріву / охолодження;
  • люками-лазами.

Накопичувальні резервуари з чорної технічної стали застосовуються в нафтовій, хімічної, фармацевтичної індустрії для зберігання і транспортування кислот, нафти, мазуту, солярки.

Ємності з нержавіючої сталі (марка AISI 304 L) і алюмінію використовуються в харчовій (алкогольної, молочної, кондитерської) і фармацевтичної промисловості. Матеріал характеризується несхильність корозії, деформації, механічних пошкоджень, великим терміном експлуатації. Ємності з нержавіючої сталі відрізняються абсолютною герметичністю, завдяки чому забезпечують ідеальні умови зберігання для харчової продукції, захищають її від температурного впливу, а також негативного впливу атмосферного повітря.

Для виготовлення резервуарів, призначених для гарячої води, беруть сталь з додаванням титану. Такий матеріал знижує швидкість охолодження рідини.

Критерії вибору

Перш ніж купити накопичувальну ємність, слід врахувати наступні моменти:

  • функціональне призначення. Ємність для води відрізняється від резервуара для нафтопродуктів;
  • конструктивне виконання. Розрізняють наземні і підземні конструкції різної форми (коло, прямокутник, трикутник, трапеція, багатогранник) і обсягу, з обшивкою і без;
  • властивості рідин, які будуть зберігатися, транспортуватися або перероблятися в ємності.

Ціна резервуара залежить від марки сталі, що використовується для його виробництва, товщини стінок, конфігурації, обсягу, розмірів, обшивки, а також наявності додаткових елементів (клапанів, патрубків, кришки, люка).

Ми працюємо для вас

Завод «Промстан» спеціалізується на виробництві в Україні промислових, паливних, харчових і побутових металевих ємностей різного об'єму і форми, з товщиною стінок до 15 мм. Резервуари виготовляються по кресленнях і розмірам клієнта. Якщо у вас немає проекту, наші фахівці розроблять необхідну документацію.

Завод гарантує еталонну якість виробів, що виготовляються, дотримання термінів виконання замовлення. Металеві резервуари поставляються з сертифікатом і гарантією від виробника.

 

Следующая статья
16 квітня 2020
Буферна ємність
Буферна ємність з нержавіючої сталі застосовується спільно з газовим, дизельним, електричним або твердопаливним котлом. Головне завдання резервуара - акумулювання теплової енергії, яку переносить вода в системі опалення, гарячого водопостачання. . .
Читати докладніше
Предыдущая статья
15 квітня 2020
Харчові ємності
Харчові ємності з нержавіючого металу використовуються для приготування, зберігання, змішування і транспортування різних продуктів, готової їжі і напоїв. Такі резервуари знайшли своє застосування в квасоваріння, в молочної, алкогольної (для спирту, л. . .
Читати докладніше

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і ми зробимо пропозицію,

від якої ви не зможете відмовитися!

Пн-Пт: 08:00-17:00
zavod@promstan.com.ua