дзвінок
час роботи
Пн-Пт: 08:00 -17:00
RU EN
UA
меню

Буферна ємність

Буферна ємність з нержавіючої сталі застосовується спільно з газовим, дизельним, електричним або твердопаливним котлом. Головне завдання резервуара - акумулювання теплової енергії, яку переносить вода в системі опалення, гарячого водопостачання і т. д. Завдяки застосуванню буферної ємності виключається різкий перепад температурного режиму в будинку, здійснюється економія паливних матеріалів на 30-40%, так як вони рідше закладаються в топку котла, збільшується експлуатаційний термін останнього на 30-35%. Додатковий плюс - отримання гарячої води за мінімальною вартістю. Якщо в будинку встановлений багатотарифний лічильник, спостерігається економія коштів за рахунок тепла, накопиченого в нічний час.

Технологія виготовлення

Виробництво теплових акумуляторів з нержавійки, алюмінію і чорної сталі здійснюється на сучасному обладнанні з застосуванням сертифікованих матеріалів і інноваційних технологій. За основу беруться необхідні клієнту діаметр, форма перетину, висота ємності. Фахівці заводу «Промстан» розробляють креслення і виробляють конструкцію на замовлення відповідно до вимог діючих стандартів безпеки.

Важливо! Обсяг ємності зазвичай вважається за схемою: 25-30 літрів води на 1 кВ вироблюваної котлом енергії.

Крім розмірів, клієнт додатково може вибрати:

  • термодатчик;
  • товщину стінок резервуара;
  • матеріал виготовлення;
  • кількість теплообмінників;
  • напрямок і нахил виходу;
  • діаметр і кількість патрубків.

Ці параметри визначають ціну буферної ємності. Індивідуально обговорюються вимоги і побажання клієнта. Установка теплоізоляційного матеріалу, в якості якого використовується пінополіуретан товщиною від 60 мм, збільшує розміри резервуара з кожного боку приблизно на 6 см.

Буферні ємності для поліпшення експлуатаційних властивостей проходять гідравлічне випробування під тиском 4,5 АТМ. Це дає можливість використовувати тепловий акумулятор в умовах робочого тиску 3 АТМ.

Завершальний етап виробництва - покриття резервуара порошковим декоративним і захисним складом. Металева обшивка можлива будь-якого кольору для гармонійного розміщення конструкції в приміщенні.

Основні різновиди

Буферні ємності для гарячої води класифікуються за:

  • типу конструкції (горизонтальний або вертикальний резервуар з конічним дном, встановлений на платформі або ніжках);
  • увазі (бак відкритого типу, що функціонує без тиску, або закритого типу, експлуатований в умовах тиску);
  • технологічних процесів (змішування, дисоціація, синтез), що відбуваються в них;
  • функціональним призначенням;
  • місця установки (підземної і надземної конструкція);
  • конфігурації (циліндр, кругла або прямокутна модель);
  • матеріалом виконання (нержавейка, алюміній або чорна сталь).

Завод «Промстан» виготовляє на замовлення резервуари будь-якого обсягу - від 200 до 10 000 літрів.

Переваги прямого співробітництва з виробником

Компанія Promstan спеціалізується на виробництві і продажу резервуарів в Україні - якість продукції підтверджено відповідним сертифікатом. У нас ви зможете придбати резервуари будь-яких типів, форм, розмірів і обсягів недорого - ціна від виробника вільна від надбавок посередницьких структур. Доставка товару здійснюється по Києву і в інші міста України. Конструкції поставляються з гарантією від виробника. Консультуємо наших клієнтів з усіх питань. Звертайтеся!

Следующая статья
17 квітня 2020
Теплоаккумулятори
Теплоаккумулятор для опалення - буферна ємність, головне завдання якої полягає в накопиченні теплової енергії, яку переносять водою, з метою її подальшого використання. Такий резервуар застосовується на заводах, фабриках, в індивідуальних будинках. В. . .
Читати докладніше
Предыдущая статья
15 квітня 2020
Накопичувальна ємність
Металева накопичувальна ємність використовується для води, збору стоків і зливів, зберігання промислових відходів, продуктів харчової, фармацевтичної, хімічної та нафтової індустрії, для каналізації. Герметичний резервуар являє собою наземну або. . .
Читати докладніше

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і ми зробимо пропозицію,

від якої ви не зможете відмовитися!

Пн-Пт: 08:00-17:00
zavod@promstan.com.ua