дзвінок
час роботи
Пн-Пт: 08:00 -17:00
RU EN
UA
меню

Теплоаккумулятори

Теплоаккумулятор для опалення - буферна ємність, головне завдання якої полягає в накопиченні теплової енергії, яку переносять водою, з метою її подальшого використання. Такий резервуар застосовується на заводах, фабриках, в індивідуальних будинках. Використання теплоаккумулятора дає можливість власнику об'єкта знизити витрати на опалення і гаряче водопостачання (приблизно на 30-40%), збільшити експлуатаційний ресурс обладнання та підвищити ефективність роботи системи в цілому. Установка буферної ємності дозволяє не боятися перегріву котла, набагато рідше закладати в камеру згоряння пального, раціонально використовувати теплоресурсів, що не перетоплювати приміщення.

Технічні особливості

Виготовлення теплоаккумулятора для твердопаливного котла і агрегатів, що працюють на електриці, здійснюється на сучасному обладнанні з застосуванням сертифікованих матеріалів і інноваційних технологій. Виробництво таких конструкцій регламентується положеннями ГОСТу. Якість зварних швів перевіряється методом дефектоскопії. Еталонні технічні характеристики вироби підтверджуються сертифікатом відповідності та гарантією від виробника.

Ємність виконується у вигляді горизонтального або вертикального корпусу, передбачено наявність перегородок, є можливість установки додаткових опор. Щоб поліпшити експлуатаційні характеристики, конструкція оснащується теплоізоляцією.

Важливо! Матеріал виконання і товщина стінки резервуара вибираються з урахуванням кліматичних особливостей і характеристик території, де планується установка теплоаккумулятора.

Спеціалізація заводу «Промстан» - виробництво горизонтальних і вертикальних ємностей будь-яких обсягів і розмірів. Стабільно високим попитом на ринку користуються теплоакумулятори, що вміщають від 300 до 2 000 л рідини, з примусовою або природною циркуляцією.

Завод «Промстан» виготовляє на замовлення ємності наступних типів:

  • підземні і наземні резервуари;
  • одностінні та двостінні конструкції;
  • стандартні моделі і ємності з утепленою корпусом;
  • універсальні резервуари з верхнім або нижнім теплообмінником. Моделі з верхнім теплообмінником - для ГВП, конструкції з нижнім - для сонячних колекторів;
  • вироби з фланцем, а також з будь-якою кількістю виходів, патрубків для ТЕНів;
  • резервуари для спільного використання з деякими видами котлів.

Важливо! Ціна теплоаккумулятора залежить від особливостей його конструкції, матеріалу виготовлення (з нержавійки, алюмінію, чорної сталі), товщини стінок, форми, розмірів, комплектації, наявності теплоізоляції.

Звернення до професіоналів - запорука якісного виготовлення і установки буферної ємності

В Україні завод «Промстан» виробляє теплоакумулятори за розмірами і технічним завданням замовника. Якщо у вас немає креслень, компанія недорого надасть послуги з проектування конструкції буферної ємності. Замовити металеві теплоакумулятори варто разом з монтажем. Таке раціональне рішення дозволяє уникнути недоліків і проблем, в результаті переростають в неправильну роботу обладнання.

Співпрацюючи безпосередньо з заводом «Промстан», ви отримуєте можливість купити буферну ємність в Києві або будь-якому іншому місті України за ціною від виробника, вільної від надбавок посередницьких структур. Доставка металевих резервуарів здійснюється в кожен населений пункт нашої країни. Консультуємо клієнтів на всіх етапах співробітництва, укладаємо договір. Звертайтеся!

Следующая статья
05 травня 2020
Способи захисту металоконструкцій від корозії
Метал використовується для виготовлення найрізноманітніших виробів, в тому числі і будівельних конструкцій. Висока міцність, стійкість до зношування, деформацій, впливу вологості, ультрафіолету і перепадів температурного режиму, простота монтажу і до. . .
Читати докладніше
Предыдущая статья
16 квітня 2020
Буферна ємність
Буферна ємність з нержавіючої сталі застосовується спільно з газовим, дизельним, електричним або твердопаливним котлом. Головне завдання резервуара - акумулювання теплової енергії, яку переносить вода в системі опалення, гарячого водопостачання. . .
Читати докладніше

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і ми зробимо пропозицію,

від якої ви не зможете відмовитися!

Пн-Пт: 08:00-17:00
zavod@promstan.com.ua