дзвінок
час роботи
Пн-Пт: 08:00 -17:00
RU EN
UA
меню

На Миколаївщині відкрили найбільшу креветкову ферму в Україні.

У суботу, 30 жовтня, у селі Прогресівка Березанської ОТГ Ніколаєської області відкрився найбільший у Європі та єдиний в Україні промисловий розплідник із виробництва королівської креветки.

Будівництво ферми від проекту до монтажу здійснило ТОВ "Корпорація Промстан".

Виробництво білоногої креветки Penaeus Vannamei запустило ТОВ «Акваферма Тілігул». Підготовка до запуску ферми тривала рік, її будівництво розпочали з червня. Загальна площа приміщень на фермі становить 6 тисяч квадратних метрів. На аквафермі розміщено інкубаторію, приміщення для утримання маточного стада, приміщення для товарного вирощування, цех переробки. У приміщеннях ферми цілий рік підтримується необхідний клімат для вирощування креветки. при переході з одного цеху в інший персонал повинен проходити очищення та змінювати одноразовий спецодяг.

https://nikvesti.com/news/photoreportage/233016

 

 

 

Наступна новина
05 листопада 2021
Ремонт будівельної техніки
Підрозділ групи компаній "Промстан" ТДВ "Миколаївбудмеханізація" виконує ремонт будівельної техніки, а саме, ремонт гідравлічної системи;ремонт несучих металевих конструкційвстановлення та налагодження приладів безпеки автокранавідновлення ел.провод. . .
Читати докладніше
Попередня новина
22 жовтня 2021
Археологічні роботи на місці будівництва в Парутиному
В жовтні на території Миколаївського району нашої області, ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МИКОЛАЇВБУДМЕХАНІЗАЦІЯ» отримало для своєї діяльності ділянку землі на якої розташована пам’ятка археології Кателіно-1. Відповідаль. . .
Читати докладніше

Зв'яжіться з нами прямо зараз, і ми зробимо пропозицію,

від якої ви не зможете відмовитися!

Пн-Пт: 08:00-17:00
zavod@promstan.com.ua